Ar fi păcat ca albumul tău de nuntă sa fie unul banal…

În fond, e vorba de un eveniment special – ar trebui ca tot ceea ce rezultă în urma lui să fie la fel. Iar dacă fotograful de nuntă ales s-a dovedit a fi ceea ce sperai, ai obținut niște imagini senzaționale… pe care ar fi păcat să le așezi într-un album obișnuit.

Acum poți alege dintre atâtea tipuri de albume foto de nuntă – cu coperți laminate, îmbrăcate în textil, piele sau înlocuitori ecologici, în diverse combinații de materiale.

Sau poți opta pentru un album foto de nuntă cu coperți din lemn. Cu eleganța, căldura și textura unui material natural – nimic mai potrivit să conțină ”rădăcini”, amintiri de familie – un adevărat ”cufăr” cu momente bune de prețuit peste generații.

 

Album foto de nuntă cu coperți din lemn

Acesta nu e singurul album foto din lemn disponibil la IMAGIA, însă e unul cu două aspecte personalizate ”după chipul și asemănarea” unor miri dragi – cotorul colorat, în contrast cu neutralitatea lemnului și șnurul care ajută la scoaterea albumului din cutia de lemn, în ton cu nunta lor plină de elemente tradiționale.

Fii fără grijă – am să-ți propun produse care să ți se potrivească întrutotul, iar dacă vrei, poți avea un album original, cum n-a mai fost făcut pentru nimeni – facem în așa fel încât să se povestească nu doar despre nunta ta ci și despre albumul tău de nuntă! :)

Ți-a plăcut ce ai văzut?

Și te gândești că ne-am potrivi să colaborăm pentru nunta ta?

Completează formularul de mai jos pentru a primi prin email o ofertă de fotografie de nuntă:

[contact-form-7 id=”9053″]