Ultima dată când am mai încercat să facem o ședință foto în Grădina Zmeilor, cu alt cuplu, am plecat din Cluj pe soare, după vreo oră și ceva am ajuns în parcarea de la Grădina Zmeilor pe o ploaie torențială, am stat în mașină vre-un sfert de oră și ne-am întors în oraș.

De data asta, însă, vremea a fost ca făcută pe comandă! Soarele nu prea sus, nu prea jos, lumina suficient de blândă, dar destul de puternică în același timp, stejarii ăia minunați filtrau lumina ca în povești, iar de la așa subiecți ca Patricia și Sebastian, chiar nu poți cere mai mult decât au dat!

A fost perfect!

Am prins și apusul, însă nu neaparat în fotografii – nu eram în locația potrivită pentru asta și sincer, nu-mi prea pasă mie de imagini clasice cu apusul în spate. La o ședință foto în Grădina Zmeilor, te adaptezi la condiții, asta e!

În schimb, lumina de după apus, ferigile uriașe în care nici eu nu știu cum am convins-o pe Patricia, impotriva fricii ei maxime de astfel de monștri florali și toată liniștea de acolo au fost de vis!

Da, în toată splendoarea din Grădina Zmeilor, noi trei – Patricia, Sebastian și cu mine – eram singurii vizitatori. Ceea ce nu ne-a încurcat deloc, ba dimpotrivă, n-a trebuit să avem grija nimănui care ne-ar putea intra în cadru!

După fotografiile de nuntă din Satu Mare făcute Patriciei și lui Sebastian, era de așteptat să facem ceva fain de tot și după nuntă!

Ăsta e un loc în care în mod sigur mai vin – nu știu dacă voi avea noroc de aceleași condiții, dar facem comandă din timp și cine știe, poate se aprobă ;)

Dacă îți vine vreo idee (și chef) de o ședință foto și vrei să colaborăm, lasă un mesaj și îți propun o locație faină de tot!

Eu zic să te abonezi la newsletter!

Așa, afli imediat ce e publicat ceva nou și interesant pe blog.

Articole. Sfaturi. Imagini care să te inspire. Fără spam.

Ți-a plăcut ce ai văzut?

Și te gândești că ne-am potrivi să colaborăm pentru nunta ta?

Completează formularul de mai jos pentru a primi prin email o ofertă de fotografie de nuntă:

(vezi poveștile alea seci despre procesarea datelor bla, bla, bla, aici)

[contact-form-7 id=”9053″]