Abonează-te!

* Doar chestii faine legate de fotografia care îți poate împodobi viața

Mă întreb… (FAQ)Relax, nu-i viata atât de… alb-negru!

În timp ce îmi place la nebunie fotografia alb-negru și promovez cu preponderență fotografii alb-negru, ele reprezinta sub 10-15% din totalul fotografiilor predate. Iar daca ai oroare de alb-negru… ne putem întelege. Pana la un punct. 😐

Better now? Hai, zâmbește, că-i atât de multa culoare pe lumea asta!


Load More


Nu dispera! Viața e grea, resursele planetei se apropie de final, însă despre fotografiile tale nu e cazul să te panichezi!

Site-ul vechi avea o structură prea învechită pentru a putea păstra ceva din el, așa încât ceea ce vezi acum e făcut de la zero. Cel vechi avea articole publicate timp de 8 ani! O grămadă de conținut, adică.

Versiunea actuală cuprinde doar câteva articole și încet-încet, unele vor fi transferate și în site-ul nou. Unele, dar nu toate. Acest site este și un portofoliu și în timp am evoluat, așa că vrem ca site-ul să reprezinte viziunea noastră actuală.

Dacă însă ai nevoie de o galerie online prin care să împărtășeșți cu cei dragi fotografiile făcute de noi, dă-ne de veste. O să îți punem la dispoziție ceva ce o să-ți placă, cu siguranță 😉


Load More


Da, nu plânge, vino-ți în fire!

Versiunea nouă a site-ului e atât de nouă încât nici nu s-a uscat vopseaua pe ea!

Vor fi adăugate în curând tot mai multe întrebări, ok?

Dacă ai în minte o întrebare anume care crezi că s-ar potrivi în secțiunea asta, da-ne un email cu întrebarea și o publicăm aici cu prioritate!

Mulțumim!


Load More


Leave a Reply

Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.