Nu glumesc, ține cont că fotograful de nuntă și videograful sunt singurii furnizori care petrec ziua nunții lipiți de miri, de la început până la final! Până și un wedding planner mai ia o pauză sau nu stă întotdeauna la întreaga slujbă la biserică, spre exemplu. Așa încât dacă vrei o culegere de greșeli în organizarea nunții, poți pune întrebări unui fotograf și lua notițe!

La fiecare întâlnire cu un cuplu, povestind despre ce am putea face împreună, dacă aș fi eu fotograful potrivit pentru nunta lor, ajungeam să dau viitorilor miri o grămadă de sfaturi – pentru că anii de experiență m-au pus în poziția de a putea fi un consultant, nu doar un executant. De-a lungul a peste 200 de evenimente fotografiate din 2006 încoace, am asistat la situații de tot felul și am tras o groază de concluzii, numai bune de împărtășit și cu alții.

An după an, am tot zis că în loc să tot dau aceleași sfaturi viitorilor miri, poate ar fi mai bine să scriu niște articole și să le trimiti linkurile , ca odată ce ne întâlnim, să discutăm doar despre nunta lor și despre ce anume pot face eu ca în urma unui eveniment atât de important cum e nunta, să rămână niște fotografii din care, așa cum îmi place să zic, ”să îți aduci aminte nu doar ceea ce s-a întâmplat, ci și cum te-ai simțit!”.

Da, tocmai m-am citat. Asta e.

Cam așa a luat naștere seria de articole ”Cum să ai fotografii de nuntă mai bune”, în care încerc să despic firul în patru, arătându-ți cum anume cred eu că ar trebui să procedezi în anumite situații, astfel încât să ai starea de spirit și mediul potrivit pentru niște imagini cât mai reușite. Indiferent cine va fi fotograful de nuntă ales :)

Bine, asta dincolo de sfatul evident ”alege un fotograf de nuntă cât mai bun!”. Asta ca să evit din start mesaje inutile :)

Nu sțiu cum ai ajuns aici, însă dacă ești o viitoare mireasă căreia i-ar prinde bine astfel de informații, ia la răsfoit Jurnalul și abonează-te la newsletter pentru a primi de veste atunci când reușesc să mai scriu câte-un articol.

Ți-a plăcut ce ai văzut?

Și te gândești că ne-am potrivi să colaborăm pentru nunta ta?

Completează formularul de mai jos pentru a primi prin email o ofertă de fotografie de nuntă:

[contact-form-7 id=”9053″]