Pe Zofia și Cătălin i-am cunoscut doar în dimineața zilei nunții. Corespondasem cu ei prin email cu luni de zile înainte, dar n-am reușit să ne vedem. Oricum, asta s-a dovedit a nu fi deloc o problemă – a fost destul de repede clar că la cât de relaxați sunt și ce prieteni au, nu va fi nimeni crispat și lucrurile vor decurge super bine!

Mai puțin vremea, care ne tot amenința cu o ploaie zdravănă. Din fericire ploaia a așteptat nițel până să intrăm în biserică, ne-a chiar ținut puțin în suspans la ieșirea din biserică, iar apoi în câteva minute totul a fost suficient de uscat încat să nu facem varză rochia Zsofiei la ședinta foto, unde, de altfel, soarele a ieșit și a fost excelent!

De petrecut s-a petrecut zdravan la Grand Hotel Napoca, cu un band din Ungaria (de unde e și Zsofia) care a cântat cu totul și cu totul altceva decat mă așteptam – o trupa de coveruri foarte bună! Invitați de prin toate părțile lumii, care și-au adus fiecare contribuția la distracția generală, fiecare cu ceva din cultura proprie – inclusiv o sticla de vodka de la mama ei de-acasă! :)

Cât despre fotografii, nu e prea mult de spus – e doar de văzut :)

Eu zic să te abonezi la newsletter!

Așa, afli imediat ce e publicat ceva nou și interesant pe blog.

Articole. Sfaturi. Imagini care să te inspire. Fără spam.

Ți-a plăcut ce ai văzut?

Și te gândești că ne-am potrivi să colaborăm pentru nunta ta?

Completează formularul de mai jos pentru a primi prin email o ofertă de fotografie de nuntă:

[contact-form-7 id=”9053″]