Cum e o nunta la Serena Cluj?

Eu zic ca e bine. Mie imi place. Daca alegi sa faci o nunta la Serena Cluj inseamna ca ti-a placut faptul ca are piscina accesibila pentur invitati, ca daca e vreme frumoasa se poate sta afara pe langa ea si esti ok cu ideea de nunta la cort. Nu ca ar fi vreo problema cu nunta la cort  – e luminos, spatiile sunt generoase, nu trebuie sa te inghesui printre mese si da, accesul la piscina face toti banii. Tot spatiul din jurul piscinei e amenajat cu bun gust, iar daca vremea e frumoasa, tortul se poate taia afara, chiar langa piscina – ies niste cadre spectaculoase, asa cum veti vedea mai jos. Normal, doar le-am facut eu :)

Bine, bine – cum a fost la nunta?

Eu unul m-am lamurit la sedinta foto inainte de nunta cu Iana si Andrei ca voi participa la o nunta faina tare! Imi cam dau seama imediat ce cunosc oamenii cam ce alegeri vor face in legatura cu decorul, cu muzica etc. Asa ca am realizat repede ca sunt din filmul “care trebuie” – adica pe care il astept si imi place :) Si asa a si fost. Cu cununie religioasa afara, pe peluza la Pensiunea Serena, cu o rochie minunata facuta de… mama miresei, cu coronita in par si cu invitati faini!

Si fiindca au iesit multe fotografii care imi plac, urmeaza din nou o postare lunga, sa v-ajunga :)

P.S. Doar vreau sa va spun apropo de nunta la Serena Cluj, ca a mixa gheata carbonica si parchetul laminat nu e o idee deloc buna! Sa nu ziceti ca nu v-am prevenit! Ma rog, doar daca nu vreti sa faceti o demonstratie de patinaj artistic!

Pregatesti si tu o nunta la Serena Cluj ?

Da-mi de veste – s-ar putea sa am niste sfaturi pentru tine!