“Vrem o ședință foto printre căprioare”

“Căprioare? Ok, atunci facem o ședință foto la Moara de Vânt

Zis și facut. Dania și George știu exact ce vor!

La Moara de Vânt am ajuns cu o oră înainte de închidere. Se închide înainte de apusul soarelui și aveam nevoie de lumina aia blanda, de seară. De ceva vreme nu se mai poate intra chiar printre căprioare – am rezolvat repede să intrăm, totuși, ba chiar să stăm și după ora de închidere, doar noi în tot parcul! Să zicem că dacă ești îmbrăcată în mireasă, ajută ;) Vorbesc despre Dania, desigur – nu despre mine!

Dania și George s-au căsătorit de ceva vreme. Anul trecut, mai exact! Prilej de a face niște fotografie de nuntă în Târgoviște. Yup! Anul ăsta a fost pentru mine anul ședintelor-foto-mult-după-nuntă :) Ei și-au dorit să facem o ședință foto la Moara de Vânt, între căprioare. Well, am făcut-o, însa doar între căpriori!

Ființele acestea plăpânde și drăgălașe care inspiră numai gânduri moi ca niște șosete cu blăniță sunt, de fapt, niste misogini agitați, care au alungat cu nerușinare orice căprioară care îndrăznea să se apropie de noi!!! Eu zic să iasă în stradă să-și ceară drepturile!

După ce ne-am îmbaiat noi în căpriori, Dania și George au vrut neapărat să facă niște fotografii cu tricourile lor speciale… cu căprior și căprioară! IÎn sfârșit s-a facut dreptate!

Ei bine, Dania a vrut și tricou și rochie, așa că pe bază de foarfecă (cei de la Divine vor leșina, probabil) am obținut în timp record probabil singura tricorochie de mireasa în uz și ne-am mai prostit un pic prin natură. Uite și câteva dovezi:

Ți-a plăcut ce ai văzut?

Și te gândești că ne-am potrivi să colaborăm pentru nunta ta?

Completează formularul de mai jos pentru a primi prin email o ofertă de fotografie de nuntă:

[contact-form-7 id=”9053″]