Fotograf de nuntă în București – jurnal

Băi, ce mi-a plăcut nunta asta! A fost cu relax de la bun început, de când băieții s-au îmbrăcat la Grand Hotel Continental în București, după care Alexandra și domnișoarele de onoare s-au pregătit mult mai rapid decât ei! Mai rar de-astea :) Atunci când ești fotograf de nuntă,te aștepți ca mireasă și dominsoarele de onoare se vor întinde mai bine de un ceas la pregătiri!

Un first-look improvizat pe terasă, dând la o parte scaune și inoportunând niște clienți care sperau să-și bea cafeaua în liniște. Apoi la biserică, un pic în intarzaiere, dar tot fără stres. Ne-am dus până la Palatul Sirbey pentru ședința foto – am stat mai puțîn decât ne-am propus și am mai și deranjat puțin de tot o altă nuntă. Deh, cu invitați care se simt bine și cu drona lui Ștefan de la Unikt e greu să păstrezi o liniște perfectă!

Nuntă la Biavati într-o mare de alb

La Biavati nu simt că am surprins cum aș fi vrut decorul minunat făcut de Adina Filculescu de la EnRose – pe care am cunoscut-o face-to-face după câțiva ani de colaborare de la distanță. Dar, mă rog, am făcut tot ce mi-a stat în pricepere să redau aranjamentele complexe pe care le-a făcut ea și echipa ei acolo. Cele de pe tavan, nu îmi explic cum au ajuns ei să le facă! Am mâncat înghețată bună-bună – câteva, chiar, deci cred că am stat bine cu glicemia tot evenimentul, ca să zic așa, și așa păreau să stea cam toți invitații. Unii, în mod special – băieții veseli – cred că aveau cel puțîn glicemia extrem de ridicată și se zbânțuiau pe ringul de dans atât de mult, că la un moment dat obosisem eu să mă țin cu obiectivul după ei! Greu de prins, dar i-am dovedit cumva ;) Ca fotograf de nuntă în București, sunt obișnuit cu astfel de safari!

Una peste alta, Alexandra și Eduard au avut o nuntă făină tare, dar povestea nu se termină aici. Asta e prima parte, ca să zic așa – a urmat apoi o ședință foto după nuntă – dar despre asta vă povestesc într-o altă zi, ok?

Eu zic să te abonezi la newsletter!

Așa, afli imediat ce e publicat ceva nou și interesant pe blog.

Articole. Sfaturi. Imagini care să te inspire. Fără spam.

Ți-a plăcut ce ai văzut?

Și te gândești că ne-am potrivi să colaborăm pentru nunta ta?

Completează formularul de mai jos pentru a primi prin email o ofertă de fotografie de nuntă:

[contact-form-7 id=”9053″]