Abonează-te!

* Doar chestii faine legate de fotografia care îți poate împodobi viața

Sala de nuntă Esedra din Satu Mare – locații de nuntă de top

Locații de nuntă de top din Satu Mare: sala Esedra

Nu cred că poate fi făcut cu adevarat un top al sălilor de nuntă din Satu Mare, dar dacă ar fi făcut, Esedra ar ajunge cu siguranță acolo, fie și doar pentru că deși la început exista o singură sală cu această denumire, a ajuns să găzduiască în aceeași curte nu mai puțin de 3 localuri de nuntă: Esedra, Monte Carlo și Simfonia.

Sala de nuntă Esedra din Satu Mare, fotografiată de IMAGIA.ro
Sala de nuntă Esedra din Satu Mare

Localul de nuntă Esedra a fost renovat în 2018, ocazie cu care s-a renunțat și la picturile de calitate discutabilă de pe peretele din spatele prezidiului – o componentă estetică care interfera cu diversele tipuri de decor alese de miri. Acum e mai bine :)

Sala de nuntă Esedra din Satu Mare
Sala de nuntă Esedra din Satu Mare © imagia.ro

Capacitatea sălii ar fi de 600 de persoane, dar pentru asta o parte bună din invitați ar trebui să fie așezați la etaj – practic cei de acolo ar fi izolați față de restul care sunt la parter, unde e și ringul de dans. La nunțile care au un număr mare de invitați și se ocupă și mese la etaj, se montează, de obicei și un candy-bar separat, însă atmosfera e ciudată acolo, parcă nu faci parte din petrecere, totuși.

Un avantaj pentru cei așezați la etaj este că nu există boxe dedicate acolo, deci muzica se aude ceva mai slab. Desigur, acesta nu e un avantaj pentru toată lumea, poate fi chiar o problemă! Nici nu poți așeza persoane mai în vărsta acolo, în ideea că ar prefera să fie un pic mai liniște, întrucât sunt de urcat și coborât scări – un inconveninent mai mare, probabil, pentru cei în vârstă.

Sala de nuntă Esedra din Satu Mare

Băi exista doar la parter, lângă intrare – curățenia este foarte bine întreținută, însă!

Un lucru pe care îl apreciez în mod special la Esedra este disponibilitatea personalului – sunt foarte prompți, servirea este foarte bună, iar dacă ai nevoie de ceva mai special (dacă ai nevoie de un prelungitor, sau să fie mutate niște piese pentru a face loc unui ecran de proiecție – în special pentru clienții care optează pentru proiecție a fotografiilor în timpul evenimentului, de exemplu), nimeni nu dă ochii peste cap și te ajută cu tot ce au.

Parcarea este generoasă, dar se umple repede atunci când există simultan evenimente în toate cele 3 săli din curte – parcarea este comună pentru toate. Partea bună este că există paznic care gestionează modul în care se parchează, păstrând tot timpul locuri pentru mașinile mirilor și nașilor.

 

Sala de nuntă Esedra este o alegere perfectă dacă ai de organizat o nuntă numeroasă în Satu Mare – dacă ai o nuntă mai restrânsă, saloanele Monte Carlo și Simfonia sunt mai potrivite.

Iată și câteva galerii cu nunți care au avut loc la sala de nuntă Esedra – răsfoiește-le și insipră-te:

Nuntă la Esedra Satu-Mare: Mădălina & Marc

Fotograf de nuntă în Satu Mare la Esedra IMAGIA.ro

Nuntă la Esedra Satu Mare: Patricia & Sebastian

Fotograf de nuntă în Satu Mare la Esedra IMAGIA.ro

Nuntă la Esedra Satu Mare: Bogdana & Laci

Fotograf de nuntă în Satu Mare la Esedra IMAGIA.ro

Nuntă la Esedra Satu-Mare: Dana & Cristi

Fotograf de nuntă în Satu Mare IMAGIA.ro nuntă la Esedra

Nuntă la Esedra Satu Mare: Mihai & Angi

Fotograf de nuntă Satu Mare IMAGIA.ro

Dacă ai întrebări legate de sala de nuntă Esedra sau de nunțile pe care le-am fotografiat acolo, da-mi un semn la foto@imagia.ro și îți stau la dispoziție cu informații sau recomandări.

Ți-a plăcut ce ai văzut?

Și te gândești că ne-am potrivi să colaborăm pentru nunta ta?

Completează formularul de mai jos pentru a primi prin email o ofertă de fotografie de nuntă:

(vezi poveștile alea seci despre procesarea datelor bla, bla, bla, aici)

[contact-form-7 id=”9053″]

Imagini de la nunți organizate la Esedra