Am o idee!

M-am gândit să propun ceva nou: o ședință de fotografie și fitness după nuntă!

Adică de ce să nu scot în evidență toate beneficiile unei astfel de experiențe? Mai multe beneficii, mai multe șanse ca miresele să fie interesate, nu? Marketing, baby!

Până la urmă, de ce nu? Ați fost în Budapesta sus în cetate? Sus. Pe deal. Când știi că n-o să ai loc de parcare acolo, deci o iei pe jos. Pieptiș.

După care începi și faci fotografiile, că doar e ședință foto după nuntă: hai să începem aici, hai să mergem și lângă clădirea cealaltă, hai să coborâți și cele 75 de trepte, coborâți apoi pe lîngă castel și urcați înapoi pe partea cealaltă, sa prind clădirea Parlamentului și Dunărea în spate.

Ce mai, personal fitness instructor!

Bine, când totul se sfârșește în Szentendre taman la buticul de înghețată, cu câte o înghețată de lavandă în mâna fiecăruia dintre noi, aspectul de fitness pălește usor, deci cred că ar trebui să re-evaluez traseul, în caz că aș pune în aplicare oferta asta specială.

Dar cât timp sunt cu Bogdana și Laci, o las baltă – e înghețata lor preferată, deci rămânem cu caloriile pierdute de-a lungul zilei și brusc recâștigate integral (ba poate chiar cu surplus) în orășelul ăsta simpatic de pe malul Dunării…